Filmperler - Kinosjefenes anbefaling

Alt hva fedrene

Filmperler - kinosjefens anbefaling er filmer som spesielt anbefales av Kinosjefen. Det er filmer som går inn under kvalitetsfilmer, filmperler, filmer uten de store kommersielle markedsføringsbudsjetter. Filmer som kan være kritikerfavoritter, prisvinnere, kultfilmer og festivalfilmer.
I utgangspunktet forsøker vi å ha faste dager for visning av filmperler som vil være onsdager kl 18.00 og lørdager kl 16.00. Andre dager kan forekomme når tilpassning krever dette.

Neste film ut i dette programmet blir tirsdag 23. oktober kl 18.30. Det inviteres til debatt og diskusjon i etterkant av filmvisningen. Det blir enkel servering.
Les mer om filmen her

Det er ikke alltid lett for en kinopublikummer å holde deg oppdatert og det er det ofte de store kommersielle filmene som får mest oppmerksomhet og som har de største markedsbudsjettene, som blir lagt merke til. Det er mange filmer som i løpet av et år fortjener publikums oppmerksomhet.

Mange av vårt publikum er på jakt etter denne type filmer, derfor har Nordkapp kino introdusert et program vi kaller Filmperler – Kinosjefens anbefaling. Målet er dere som er ute etter en film av høy kvalitet, skal kunne få noen assosiasjoner i jakten på den gode kinoopplevelsen. Anbefalte og oppsatte filmer i dette programmet vil variere i antall og programmeringstider.
Vi vil til enhver tid liste opp de filmer i denne artikkelen. Filmene vil i utgangspunktet vises minimum to ganger, av ulike årsaker har ikke kinoen kapasitet og mulighet til å vise den flere ganger.

Vi oppfordrer vårt publikum til å følge med og prioritere de visnings tider filmene får. Nordkapp kino ønsker at de som er spesielt interessert i dette filmprogrammet om å melde seg på vårt nyhetsbrev, send oss en mail her - merk mailen med Filmperler og dere vil få mail med informasjon i forkant av filmer satt opp i Filmperler – kinosjefens anbefaling.